Om os

Kildebrønde Frugtplantage er en publikumsvenlig frugtplantage, hvor vi sætter kunden, kvaliteten og den gode smag i centrum.

Det er vores mål at fremavle velsmagende frugt og grønt af høj kvalitet. Vi tilbyder et bredt sortiment af årstidens frugter, og bær og dyrker dem ud fra de mest skånsomme principper, der både tager hensyn til nyttefauna, men også ved at bruge et minimum brug af sprøjtemidler.

Vi går efter den gode smag

Vi går efter de sorter, som vi synes har den allerbedste smag og vi sælger kun frugt og grønt som er solmoden og friskplukket - bortset fra de seneste æblesorter, der lægges på køl for at sikre æbler til vintermånederne.

Sæsonerne

I foråret og sommerperioden har vi jordbær, nye kartofler, ærter, kirsebær, hindbær, æblemost, honning og årstidens grønt, som vi sælger fra vores jordbærtelt ved vejen.

Om efteråret og vinteren har vi blommer, æbler, pærer, græskar, æblemost, honning og årstidens grønt, som vi sælger fra vores gårdbutik. I høstperioden tilbyder vi selvpluk under velorganiserede forhold. Selvpluk er så længe markerne tillader det, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så giver vi direkte besked når der sker noget.

Vi har egen juletræsplantage, og i november og december sælger vi flotte juletræer og pyntegran. I den hyggelige julepyntede stald er der hver weekend julestue med spændende julepynt, nisser i alle størrelser, lysdekorationer m.m. I udvalgte weekender byder julecafeen på musik, gløgg og hjemmebagte æbleskiver.

Mere end bare en gårdbutik

Kildebrønde Frugtplantage er mere end bare en gårdbutik. Vi har meget fokus på at forene gode råvarer med autentiske oplevelser, såsom pluk-selv, fæld-selv eller ved at opfordrer vores besøgende til at medbringe madpakker og kaffe til at nyde på Kildebrønde Frugtplantage. Vi har arbejdet energisk med Kildebrønde Frugtplantage i snart 25 år, og vi er kommet langt med vores vision om at fremavle velsmagende frugt og grønt.

Kom og besøg Kildebrønde Frugtplantage og tag gerne hele familien med.