Pluk selv æbler

Hos Kildebrønde Frugtplantage har I mulighed for at komme ud og plukke jeres egne æbler.

Vi har åbent alle ugens 7 dage, og ellers kan I altid finde information om åbningstider, og hvilke sorter I kan plukke på vores Facebookside.

Æblerne på plantagen er lige til at kunne spise, og vi gør en dyd ud af, at de altid er friske og lækre, når I plukker dem fra træerne.

Så uanset om æblerne skal hapses i bilen på vej hjem, om de skal med i madpakken eller måske bruges i en lækker æbleklage, er de sprøde og lækre.

I kan plukke så mange, som I ønsker, når I er ude hos os, og også så mange forskellige af vores sorter, som I har lyst til. Det betyder, at I på én gang kan plukke æbler til at spise, til at komme i maden eller i kagen.

Hvilke æbler kan du plukke?

Vi har et utal af forskellige sorter på frugtplantagen, som I kan plukke. Vi har blandt andet: Elstar, Rød Ingrid, Robinola og Rød Aroma. Vi har mange flere i Gårdbutikken, der kan købes uden, at I selv skal plukke dem.

Få en hyggelig dag med familien & pluk selv æbler

Sidder I derhjemme og overvejer, hvad I kan bruge jeres søndag eftermiddag på, så kan I roligt pakke madtaskerne og tage et smut forbi Kildebrønde Frugtplantage. I kan bruge lige så lang eller kort tid på plantagen, som I har lyst til.

Vi har altid et borde-bænkesæt klar, hvis I vil nyde madpakken inden eller efter, I har plukket frugter.

Vi er beliggende på Kildebrønde Landevej 41, 2670 Greve, og vi er nemme at finde uanset om I kommer med bil eller offentlig transport.

Hav gerne jeres egen emballage med til de æbler, som I plukker og køber hos os.

Sidste gang vi har åbent for pluk-selv af æbler er: Søndag den 4. november 2018.